ВИДЕО: Бил разочаран кога се роди Хари - факти за принцот Чарлс што сигурно не ги знаевте

Бил разочаран кога се роди Хари - факти за принцот Чарлс што сигурно не ги знаевтеКралицата Елизабета е монархот со најдолго владеење во историјата на Британија, па принцот Чарлс допрва треба да чека за да седне на тронот. Сепак, и тој е добро позната личност која не секогаш може да ги скрие своите тајни. Чарлс е најпознат по пропаднатиот брак со Дијана, а интересно е што принцезата не била воопшто воодушевена кога првпат го запознала. Кога, пак, сфатила дека Чарлс е заинтересиран за неа, тој не престанувал да ѝ зборува и да се обидува да ја освои…