ВИДЕО: Која е вистинската причина за крајот на шоуто на Кардашијанс?

Која е вистинската причина за крајот на шоуто на Кардашијанс?Неодамна, Кардашијанс ја споделија веста дека ќе прекинуваат со снимање на нивното реално шоу. Keeping Up with the Kardashians e шоуто што го прослави ова семејство и им помогна да соберат милиони фанови, и уште повеќе пари. Овде беа прикажани најинтимните и најдраматичните моменти од нивните животи – браковите на Ким, љубовните проблеми на Клои, транзицијата на Кејтлин Џенер… па, вистинско изненадување е што кланот Кардашијан-Џенер одлучи да му стави крај на ова ријалити шоу. Но, која е вистинската причина за ова? Погледнете го видеото и дознајте.