ВИДЕО: Џими Фелон и 9 славни кои се полоши личности од Елен Деџенерис

Џими Фелон и 9 славни кои се полоши личности од Елен ДеџенерисСигурно досега слушнавте за гласините кои кружат за Елен Деџенерис. Откако неколку луѓе кои имале можност да ја запознаат го споделија нивното лошо искуство со водителката, набрзо почнаа да се појавуваат и други вакви приказни. И тоа, не само од „обични“ луѓе, туку и од голем број славни. Но, многумина сметаат дека Елен е далеку од најлошата славна личност и дека постојат славни со уште поужасно однесување. Од водителот Џими Фелон, па сè до актерот Шон Пен, погледнете кои славни се полоши личности од Елен.