ВИДЕО: Како изгледа Иванка Трамп без шминка?

Како изгледа Иванка Трамп без шминка?Откако татко ѝ стана претседател на САД, Иванка почна да привлекува многу внимание. Овој период Иванка се претвори и во еден вид модна икона – на секој важен настан, таа се појавува со најдобрите, но и најскапите дизајнерски парчиња. Но, на Иванка не ѝ е проблем да се појави и во тренерки, без грам шминка на неа. Во јавност ретко кога ќе ја видете во вакво опуштено издание, но на дел од нејзините мотивациони видеа, Иванка се појавува со лежерна облека, несредена коса и без шминка…