ВИДЕО: Популарни бјути трикови од TikTok - што функционира, а што не?

Популарни бјути трикови од TikTok - што функционира, а што не?Бјути триковите на TikTok станаа вистински и хит. Но, додека некои од нив навистина се ефикасни, постојат и оние кои не функционираат, па дури и изгледаат глупаво. Затоа, неколку инфлуенсерки решиле да тестираат дел од популарните бјути трикови од оваа социјална мрежа, со цел да ни покажат што навистина ќе ни се најде. Погледнете го видеото и дознајте кои TikTok трикови за убавина се навистина корисни.