ВИДЕО: Еден од нив почина од дрога - работи што не сте ги знаеле за момчињата на Аријана Гранде

Еден од нив почина од дрога - работи што не сте ги знаеле за момчињата на Аријана ГрандеАко ги следите новостите за животот на Аријана Гранде, тогаш знаете дека пејачката речиси секогаш има момче. Аријана долго време беше во врска со раперот Биг Шон и некој период изгледаа како одличен пар. Но, тие мораа да се разделат бидејќи сакаа да се фокусираат на нивните кариери, па немаа многу време еден за друг. Аријана беше во врска и со раперот Мак Милер, познат како Малком. За жал, откако се разделија, тој почина после долга битка со зависноста од дрога…