ВИДЕО: Облека од чисто злато, дијамантски накит за кучиња - најглупавите работи што ги купуваат милијардерите

Облека од чисто злато, дијамантски накит за кучиња - најглупавите работи што ги купуваат милијардеритеМожеби ако и ние бевме милијардери, ќе ги разберевме овие луѓе, но мислењето на повеќето е дека богаташите навистина трошат многу пари за најглупавите работи. И тоа, не станува збор за колекција автомобили, јахти или огромни куќи со 20-тина соби што нема да ги користи никој. Некои милијардери трошат цело богатство за облека направена од злато, дијамантски накит за нивните кучиња, па дури и тоалетни школки направени од чисто злато. Погледнете го видеото и дознајте кои се најглупавите работи што ги купуваат милијардерите.