ВИДЕО: Митови и факти за детокс водата + 6 рецепти

Митови и факти за детокс водата + 6 рецептиСигурно сте слушнале, а можеби дури и сте пробале да користите детокс вода. Многумина веруваат дека обичната вода во која ќе додадете овошје или некоја друга состојка има позитивно влијание врз организмот. Додека ова е делумно точно, постојат и многу работи кои се само мит, а во ова видео можете да дознаете за кои станува збор. Детокс водата навистина има позитивно влијание врз нашето тело, само можеби во помала мера од она што го слушаме. Затоа, во ова видео можете да погледнете и 6 рецепти за детокс вода, но и да дознаете за придобивките од секој од нив.