ВИДЕО: 10 славни кои си ја уништија кариерата за само неколку секунди

10 славни кои си ја уништија кариерата за само неколку секундиЈавноста будно го следи секој чекор и секоја постапка на славните, па потребно е многу малку за да си ја уништат репутацијата и кариерата. Одличен пример за ова е Лана Дел Реј. Годинава, пејачката напиша објава во која ги нападна нејзините колешки. Имено, според Лана, најголемите женски музички имиња биле популарни само затоа што се појавувале полуголи на нивните спотови и концерти. Нормално, фановите веднаш реагираа бурно и ја обвинија Лана дека ги омаловажува жените од музичката индустрија кои навистина се потрудиле да стигнат до врвот.