ВИДЕО: Маж со две лица и 7 луѓе со уникатни физички карактеристики

Маж со две лица и 7 луѓе со уникатни физички карактеристикиИако сите луѓе се различни, воглавно сите изгледаме исто – две раце, две нозе, нос, очи, уста… Сепак, понекогаш природата делува непредвидливо, па се раѓаат луѓе со најнеобичните физички карактеристики. На пример, сте слушнале за мажот кој имал две лица? Едвард потекнувал од богато семејство, но неговиот живот бил вистински кошмар. Покрај вообичаеното лице, на тилот тој имал уште едно. Можеби ова не би му претставувало толку голем проблем ако лицето не му зборувало. Едвард тврдел дека неретко слуша гласови од лицето на неговиот тил, кои некогаш биле неподносливи…