ВИДЕО: Игор Џамбазов за саканата: „Илина потполни некои празнини во мојот живот“

Игор Џамбазов за саканата: „Илина потполни некои празнини во мојот живот“Во интервју за „Backstage“ Игор Џамбазов се присетува на убави спомени од детството, но и отворено говори за љубовта кон Илина Арсова. Тој открива дека се запознале пред 5 години во Охрид...