ВИДЕО: Зависнички од пластични операции - 10 жени кои изгледаат како живи кукли

Зависнички од пластични операции - 10 жени кои изгледаат како живи куклиПластичните операции стануваат навистина популарни и многу луѓе ги користат за да го добијат посакуваниот изглед. Но, што кога ќе претераат? Многу жени, но и мажи, прават толку многу пластични операции, што повеќе не ни личат на себе. Некои од нив, пак, одат дотаму што сега повеќе наликуваат на кукли отколку на луѓе. Во ова видео можете да погледнете 10 жени кои имале желба да изгледаат како кукли, па ја оствариле.