ВИДЕО: Лара Иванова како Алиса во Земјата на чудата во новиот видео запис - слушнете ја „За нас“

Лара Иванова како Алиса во Земјата на чудата во новиот видео запис - слушнете ја „За нас“На 35-тото издание на фестивалот „Макфест“ учествуваше и младата пејачка Лара Иванова, со темата „За нас“. Изведбата на Лана беше поздравена со огромни овации, а продуцентот на песната, Иле Спасев, ја доби наградата за најдобар аранжман. За текстот на баладата се погрижи Робин Зимбаков. Видео записот за песната, пак, режиран од Огнен Шапковски, ја доживеа својата премиера истата вечер. Ова е второ појавување на Лана на сцената на „Макфест, после минатогодишното учество со композицијата „Кој те учи така“.