ВИДЕО: Како изгледа денес Захара, 15-годишната ќерка на Анџелина Џоли и Бред Пит?

Како изгледа денес Захара, 15-годишната ќерка на Анџелина Џоли и Бред Пит?Во нивната 12-годишна врска, Бред и Анџелина не само што ги освоија срцата на фановите, туку основаа и навистина големо семејство. Пред да ја започнат врската, Анџелина веќе ги имаше посвоено Медокс и Захара, а заедно станаа родители на Шајло, Пакс и близнаците Вивиен и Нокс. Најстарата ќерка на парот, Захара, беше посвоена од Етиопија и денес има 15 години. Изгледа младата девојка ќе ги следи стапките на нејзините родители, бидејќи веќе имаше улога во Kung Fu Panda 3. Истовремено, таа сака да прави и накит, а на премиерата на второто продолжение од Maleficent покажа нешто од нејзината колекција…