ВИДЕО: Најморничавите интернет објави на славните пред нивната смрт

Најморничавите интернет објави на славните пред нивната смртБлагодарение на социјалните мрежи, зборовите и фотографиите не само на славните, туку на сите луѓе, продолжуваат да „живеат“ и по нивната смрт. Кога станува збор за познати личности, нивната последна објава на социјалните мрежи секогаш привлекува внимание, особено ако звучи малку морничаво, па дури и предвидувачки. На пример, раперот Нипси Хасл беше убиен во Лос Анџелес на само 33-годишна возраст, а неговата последна Twitter објава гласи: „Благослов е да имате силни непријатели“…