ВИДЕО: За што сè можете да го искористите стариот смартфон?

За што сè можете да го искористите стариот смартфон?Голема е веројатноста да имате барем еден смартфон кој повеќе не го користите. Обично најдоброто нешто што можете да го направите е да го продадете, но за ова телефонот мора да биде во добра состојба. А, ако не успеете да го продадете, нема потреба да го фрлате, туку можете да го искористите за многу нешта. На пример, стариот смартфон може да ви користи како GPS уред да вашиот автомобил. Истовремено, стариот смартфон може да ви користи како уред за разни апликации, така што ќе ви остане повеќе меморија на новиот…