ВИДЕО: Мајли Сајрус лаже дека е веган - Тајните на славните кои беа откриени на TikTok

Мајли Сајрус лаже дека е веган - Тајните на славните кои беа откриени на TikTokМоментално TikTok е една од најпопуларните социјални мрежи и овде можете да најдете буквално секакви видеа. Многу луѓе, пак, ја искористија платформата за да го споделат нивното искуство со некоја славна личност. Па така, TikTok стана и место каде што можете да ги откриете тајните на славните. Еден пластичен хирург прави видеа во кои зборува за славните за кои смета дека имаат направено пластична операција. Еднаш, на мета дојде и Хејли Бибер – хирургот изјави дека таа имала операција на носот. Видеото стигнало и до Хејли, па ситуацијата брзо ескалира и, наводно, таа поднела и тужба против него…