ВИДЕО: 7 знаци дека некој потајно ве мрази

7 знаци дека некој потајно ве мразиНекогаш е повеќе од очигледно дека не ѝ се допаѓате на некоја личност, но постојат и ситуации во кои нешто ви кажува дека личноста ве мрази, но немате никаков „доказ“ за тоа. Ако сте во ваква ситуација, можете да дознаете дали некој потајно ве мрази, со помошта на психологијата и говорот на телото. Иако можеби личноста што ве мрази никогаш нема да ви го каже тоа, ниту, пак, ќе направи нешто за да ви го покаже, нејзиниот говор на телото може да ја „издаде“.