ВИДЕО: Кои славни имаат поминато најмногу време во затвор?

Кои славни имаат поминато најмногу време во затвор?Кога славните ќе го прекршат законот, неретко се извлекуваат без затворска казна и плаќаат сума која за нив не претставува ништо. Но, постојат и славни кои не успеале да му избегаат на законот и поминале неколку години во затвор. Еден од нив е и можеби најпознатиот боксер во светот – Мајк Тајсон. Боксерот бил обвинет за обид за силување и требало да отслужи казна затвор од 10 години. Сепак, казната му била намалена, па тој поминал само 3 години во затвор.