ВИДЕО: Кајли Џенер, Дрејк - Славни кои без двоумење заминаа на одмор сред пандемија

Кајли Џенер, Дрејк - Славни кои без двоумење заминаа на одмор сред пандемијаКога ни стана јасно дека се соочуваме со пандемија, сите ги откажавме патувањата. Но, изгледа дека ако сте славни, некои правила не важат за вас. Па така, уште од почетокот на пандемијата, многу славни личности си заминаа на одмор, без разлика што имаше забрани за патување. Џастин Бибер и Хејли беа на патување со нивната камп-приколка која чини 1 милион долари. Дрејк беше на Барбадос со неговиот приватен авион, а и Кајли Џенер не дозволи да ѝ пропаднат овогодишните патувања.