ВИДЕО: Стјуардеса открива - кои се највалканите места во авионот што никако не треба да ги допирате?

Стјуардеса открива - кои се највалканите места во авионот што никако не треба да ги допирате?Неодамна, една стјуардеса се прослави на TikTok благодарение на видео во кое кажува кои се највалканите работи во авионот, што никако не би требало да ги допираме. А, бидејќи поради пандемијата хигиената ни е поважна од кога било, сите почнуваме да размислуваме на оваа тема. Погледнете го видеото и дознајте кои се највалканите места во авионот што е најдобро да не ги допирате.