ВИДЕО: Колку пари троши Кајли Џенер за облека и додатоци за Сторми?

Колку пари троши Кајли Џенер за облека и додатоци за Сторми?Како секоја мајка, сигурно и Кајли сака да ѝ овозможи сè на нејзината ќерка, па доста често слушаме за скапите работи што ѝ ги купува. А, бидејќи изгледа на сите од ова семејство најважна им е облеката, Кајли дефинитивно троши многу за малата Сторми. Кога започна учебната година, Кајли ѝ купи ранче кое чини дури 12.000 долари. Но, ова не е ништо кога ќе го споредите со нејзината колекција брендирани чанти…