ВИДЕО: Анксиозност, бројни семејни проблеми - тажни детали од животот на принцот Вилијам

Анксиозност, бројни семејни проблеми - тажни детали од животот на принцот ВилијамЛесно е да се убедиме дека животот на членовите од кралското семејство е совршен, но неретко вистината е многу поразлична. Иако принцот Вилијам имал среќа да се роди во богато семејство и веројатно никогаш нема да се грижи за неговиот опстанок, и тој сведочел на бројни лоши моменти кои оставиле големи последици. Пред да ја изгуби неговата мајка, принцезата Дијана, принцот мораше да се справи со разводот на родителите. Тогаш Вилијам не беше ни тинејџер, а поради популарноста на кралското семејство, тешко дека можел да ги избегне сите гласини за неверствата и разделбата на Чарлс и Дијана…