ВИДЕО: 10-те најстрашни хорор филмови, според науката

10-те најстрашни хорор филмови, според наукатаАко ја сакате Ноќта на вештерките, тогаш периодов сигурно им посветувате повеќе внимание на хорор филмовите. Ако, пак, сметате дека веќе ниту еден хорор филм не може да ве исплаши, тогаш треба да им дадете шанса на овие предлози. Оваа листа ја сочинуваат филмови кои се покажале како најстрашни за време на еден експеримент. 50 испитаници гледале некои од најдобрите хорор филмови, а притоа им го мереле пулсот. На основа на тие мерења, била составена и оваа листа.