ВИДЕО: Карди Би случајно објави топлес фотка - засрамувачки ситуации во кои се нашле славните

Карди Би случајно објави топлес фотка - засрамувачки ситуации во кои се нашле славнитеБидејќи јавноста следи сè што прават познатите, тие мораат да бидат навистина внимателни. Сепак, одвреме-навреме и нив им се случува да се најдат во засрамувачка ситуација за која се зборува со денови. Неодамна, Карди Би се најде во ваква ситуација. Сосем случајно, пејачката сподели топлес фотографија на нејзиниот Instagram профил. Иако ја избриша веднаш, фотографијата веќе почна да „кружи“ на интернет. Карди не се срами да покаже повеќе кожа и да се фотографира без облека, но за овој настан сигурно не ѝ било сеедно.