ВИДЕО: Со месеци никој не знае каде е - морничави факти за сопругата на Ким Џонг Ун

Со месеци никој не знае каде е - морничави факти за сопругата на Ким Џонг УнКим Џонг Ун, лидерот на Северна Кореја, е во брак со неговата сопруга од 2009 година. Во оваа држава власта ги контролира сите медиуми, па затоа речиси и да не знаеме ништо за оваа жена. Одвреме-навреме таа се појавуваше на понекој настан со КИм, но сега многумина забележале дека цели 9 месеци таа се нема појавено никаде. Ова, пак, предизвика лавина гласини и теории на заговор, од кои некои одат дотаму што тврдат дека лидерот на Северна Кореја ја убил...