ВИДЕО: Како е уреден раскошниот дом на Џеј Зи и Бијонсе од 88 милиони?

Како е уреден раскошниот дом на Џеј Зи и Бијонсе од 88 милиони?Бијонсе и Џеј Зи поседуваат неколку куќи, но онаа во Бел Ер ги засенува можеби сите. Куќата има неколку спални и бањи, огромен двор и базен, а секое парче мебел е внимателно одбрано. Луксузната куќа чини неверојатни 88 милиони долари и е една од најскапите во нивното соседство. Во ова видео можете да погледнете како е уредена куќата и со што сè е опремена.