ВИДЕО: Како изгледаа последните месеци од животот на Пол Вокер?

Како изгледаа последните месеци од животот на Пол Вокер?Целата јавност беше шокирана кога во ноември 2013-та актерот Пол Вокер трагично го изгуби животот. Вокер стана светски познат актер благодарение на франшизата Fast and Furious, а исто како и ликот што го глумеше, и во приватниот живот сакаше автомобили. За жал, неговата страст кон автомобилите беше и причина за неговата смрт – тој загина во сообраќајна несреќа во Калифорнија. Актерот бил во совозачкото седиште, а автомобилот го возел негов пријател кој исто така не ја преживеа несреќата. Во ова видео можете да погледнете како изгледале и што се случувало во последните месеци од животот на Пол Вокер.