ВИДЕО: Што се крие во тајниот бункер под Белата куќа во САД?

Што се крие во тајниот бункер под Белата куќа во САД?Сте се запрашале ли какви сè тајни крие Белата куќа? Белата куќа е дом на претседателите на САД и во неа има 132 соби и 35 тоалети распоредени на дури шест нивоа. А, има и просторија која привлекува можеби најмногу внимание – подземниот бункер кој е изграден да издржи војни, бунтови, па дури и природни катастрофи. Бункерот во Белата куќа со децении е засолниште за лидерот на САД и мал број луѓе имале можност да влезат внатре. Во ова видео можете да дознаете како изгледа ова засолниште и што сè се крие во него.