ВИДЕО: Парите му се најважни, не се грижи за синот - докази дека Крис Прат е лоша личност

Парите му се најважни, не се грижи за синот - докази дека Крис Прат е лоша личностДенес Крис Прат е еден од најпопуларните актери во Холивуд и иако голем број фанови се убедени дека е прекрасна личност, изгледа реалноста е малку поразлична. Знаевте ли дека кога неговиот син беше бебе, актерот воопшто не го гледал? Дури и самиот изјави дека во текот на шест месеци, го видел син му само двапати. Покрај тоа, во јавноста протекоа информации дека актерот не се ни појавувал на снимање ако не му плателе огромен дел од сумата однапред, и тоа во кеш…