ВИДЕО: Од дете со анксиозност, до идол на многу жени - неверојатната трансфомрација на Криси Тајген

Од дете со анксиозност, до идол на многу жени - неверојатната трансфомрација на Криси ТајгенКриси Тајген е родена во Јута, САД, а подоцна се преселила во Вашингтон, заедно со нејзиното семејство. Криси имала мирно детство, но открива дека се соочувала со ментални проблеми уште тогаш. Таа има изјавено дека била многу нервозна и анксиозна како дете, а овие проблеми ја следеле и во тинејџерските години. Кога, пак, завршила средно и никако не можела да си ја најде целта во животот, ситуацијата само ѝ се влошувала…