ВИДЕО: Што ќе се случи ако не си ја миете косата цела година?

Што ќе се случи ако не си ја миете косата цела година?Можеби сте забележале дека одвреме-навреме на интернет се појавуваат приказни за луѓе кои решиле да се откажат од шампонот, притоа тврдејќи дека тоа им е најдобрата одлука во животот. Нормално, овие луѓе си ја мијат косата, но наместо шампон, користат други продукти како, на пример, маслиново масло. Во минатото луѓето немале шампони и сите биле принудени да користат други продукти, па можеби ова навистина има некој позитивен ефект, но што ако целосно престанете да ја миете косата? Што ако цела година не ја измиете ни со вода? Погледнете го видеото и дознајте што ќе се случи ако одлучите да го направите тоа.