ВИДЕО: Екстремен скок за најхрабрите

Екстремен скок за најхрабрите

Во Австралија, во националниот парк Blue Mountains, постои спектакуларна карпа наречена Hanging Rock. Во последно време ова место е посебно популарно помеѓу зависниците од адреналин!