ВИДЕО: Му се откачи крилото во сред лет

Му се откачи крилото во сред лет

На аеромитинг во Аргентина за малку ќе се настанела голема трагедија кога на еден авион му отпаднало крилото во сред лет. За среќа пилотот на време се катапултирал.