ВИДЕО: Пливање со голема бела ајкула

Пливање со голема бела ајкула

Ocean Ramsey покрај тоа што се занимава со нуркање, голем љубител е и на ајкулите. Неодамна за Youtube каналот на GoPro снимила видео на кое плива со огромна бела ајкула со надеж дека ќе успее да го промени нивниот лош имиџ на агресивни животни. Погледнете!