ВИДЕО: Најсилното 1-годишно детенце

Најсилното 1-годишно детенце

Ова мало детенце дефинитивно има подобри способности од неговиот татко кој упорно одмара, додека малиот упорно вежба со тегови неколку килограми потешки од него.