ВИДЕО: Како да си го прегазиш пријателот

Како да си го прегазиш пријателот

Планот им беше да изведат нешто до сега невидено, до некаде и им успеа. Дечкото што скија на вода, требаше да помине пред глисерот, ама заврши под него. За среќа преживеа.