ВИДЕО: Илузионист кој се спаси во последна секунда

Илузионист кој се спаси во последна секунда

Илузионистот Дарси на реалното шоу „Briain’s got a talent“, врзан во лудачка кошула додека виси на запалено јаже со раширени нозе, едвај успева да се спаси во последната секунда. Неговиот настап е реален, запрепастувачки и незаборавен.