ВИДЕО: Возење со велосипед од кое запира здивот

Возење со велосипед од кое запира здивотЕкстремниот велосипедист Дани МекАскил е познат по своите екстремни возења со велосипедот, но со ова буквално го достигна врвот. Сигурно не би помислиле да пробате вакво нешто, но и додека го гледате него сигурно неколкупати ќе ви запре здивот.