ВИДЕО: Остана без зборови кога виде како човек без нозе влегува во теретана

Остана без зборови кога виде како човек без нозе влегува во теретана2016 година се ближи, а тоа значи дека се ближи и летната Олимпијада и Параолимписките игри, а овој пат ќе се одржат во Рио де Женеиро.

А, ова видео покажува како хендикепираните луѓе прават неверојатни работи кои многумина ги оставаат без зборови.