ВИДЕО: Неверојатен скок со запалено возило

Неверојатен скок со запалено возилоОва видео нема некаква посебна позадина, сè што можете да видите на него е дечко кој скока од автомобил кој е запален и влегува во вода сред шума, но во секој случај, многу бргу стана вирално.