ВИДЕО: Само со врела вода си го поправи браникот

Само со врела вода си го поправи браникотАко ненамерно го чукнавте браникот и ви остана мала вдлабнатина, не трчајте на сервис. Пробајте да го поправите со врела вода, баш како што му успеа на дечково.