ВИДЕО: Како да станете дел од NBA лигата

Како да станете дел од NBA лигатаОва видео за краток период стана вирално со повеќе од 2.5 милиони прегледи, а во него Џереми Лин имитирајќи ги познатите NBA играчи, објаснува како можете да станете дел од оваа лига.