ВИДЕО: Стојанчо Бучков: Кавер на песната „Writing's On The Wall“ од Сем Смит

Стојанчо Бучков: Кавер на песната „Writing's On The Wall“ од Сем Смит21-годишен студент од Гевгелија објави неверојатен изведба на тематската песна „Writing's On The Wall“ од филмот Spectre. Погледнете го неговиот кавер: