ВИДЕО: BMW Generation X Roadshow во Скопје

BMW Generation X Roadshow во СкопјеBMW Generation X roadshow е патувачка манифестација која го промовира целото семејство на BMW X модели. Меѓу 10-те други европски земји, неодамна се оддржа и во Скопје, од 11-ти до 15-ти мај 2016.