ВИДЕО: Дизниленд со нова атракција: Отпатувајте до Пандора од Аватар

Дизниленд со нова атракција: Отпатувајте до Пандора од АватарСигурни сме дека режисерот Џејмс Камерон е задоволен од она што го претставува Дизниленд на своите посетители.