ВИДЕО: Флертувањето објаснето - За оние кои заборавиле како изгледа во реалноста

Флертувањето објаснето - За оние кои заборавиле како изгледа во реалностаОдамна сме научени да флертуваме на Фејсбук и другите социјални мрежи, ама заборавивме како да го правиме тоа во реалноста.