ВИДЕО: Меланија го потсетува Доналд Трамп што треба да прави додека свири химната

Меланија го потсетува Доналд Трамп што треба да прави додека свири химнатаКој би рекол дека Меланија ќе биде таа со најкултурни основни манири?