ВИДЕО: Кира Најтли повторно во „Pirates Of The Caribbean“

Кира Најтли повторно во „Pirates Of The Caribbean“Во 5-тото продолжение на филмот „Pirates Of The Caribbean“, Кира Најтли повторно се појавува во улога на Елизабет Свон.