ВИДЕО: Официјалниот трејлер за „The Beguiled“ на Копола ќе ве преплаши

Официјалниот трејлер за „The Beguiled“ на Копола ќе ве преплаши„The Beguiled“ уште од самиот трејлер изгледа одлично, а едвај чекаме да го гледаме кога ќе биде пуштен во киносалите на 23-ти јуни.